Jäi blogin pitäminen ihan täysin miehen isäkuukauden ajaksi. Jos sitä taas kokeilisi?

Kävin vaa'alla ja totesin että en enää karppaa. En jaksa. Rupean elämään pelkällä ananasrahkalla niin on se kumma jos ei paino lähde laskuun. Vaikka kuinka yrittäisin niin paino tippuu 1-3 kg kuukaudessa ja yhdestä herkuttelupäivästä tulee tuplana takasin. Tämä ei toimi, kokeilen siis jotain muuta. Ärsttävää, hyvin ärsyttävää.

Lapsen synttäritkin lähestyy kovaa vauhtia. Minulla oli hyvä suunnitelma kuinka sinä viikonloppuna lauantaina porrastan vieraat ja hoidan koko rumban yhdessä päivässä. Miehen sukulaiset olivat keskenään päättäneet juhlia mummon synttäreitä sinä päivänä. Tietysti, kuinkas muuten. Asia ärsyttää minua edelleen, tiesivät vallan hyvin että tyttö täyttää vuoden ko viikonloppuna. Yritin sanoa miehelle että no voivoi, sitte eivät tule mutta tokihan heille pitää järkätä privaattijuhlat. Hyvähän se on tommosta päättää kun ei leivo niitä tarjottavia. Ärsyttää aivan valtavan paljon.

Koira pitää taas raahata lääkäriin toiselle puolelle seutua, 60 km suuntaansa. Plus tietysti lapsi hoitoon. Rahat on melko vähissä joten todella toivon että paraneminen alkaisi olemaan kohdillaan. 

Vähän myös ärsyttää lapsen jatkuva tarve jahdata koiria. Eihän tuon ikäinen vielä tottele kun kiellän joten täällä mennään kaikki peräkanaa minä ei:tä hokien. Onneksi on portteja, saa koiratkin olla rauhassa.